Fyrsten er død, fyrsten længe leve.
 
IndeksSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» DarkWorld - Reklame
Bukarest EmptyLør maj 25, 2013 10:30 pm by Gæst

» Klanerne fordelt over verdenen
Bukarest EmptyLør okt 20, 2012 11:40 pm by Frost

» Reglerne
Bukarest EmptyFre okt 12, 2012 8:15 am by Frost

» Vampyrbid og gift
Bukarest EmptyFre okt 12, 2012 3:24 am by Frost

» Hvad for årstal befinder vi os i?
Bukarest EmptyFre okt 12, 2012 12:34 am by Frost

» Jægerne
Bukarest EmptyTors okt 11, 2012 4:01 am by Frost

» Klanløse - De udstødte
Bukarest EmptyTors okt 11, 2012 3:51 am by Frost

» Vil du være kronprins eller kronprinsesse?
Bukarest EmptyTors okt 11, 2012 3:45 am by Frost

» Når jægeren bliver den jaget
Bukarest EmptyMan okt 08, 2012 10:55 pm by Frost

Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 8, Lør okt 27, 2012 9:00 am
Reglerne
Bukarest EmptyFre okt 12, 2012 8:15 am by Frost
Inden du begynder at tråde skal du have en karakter færdig. Andre skal have noget at forholde sig til. Det betyder ikke at du skal skrive noget langt eller gennemtænkt eller skal accepteres eller tjekkes. Det betyder bare at du har lidt om udseene (billed evt.), personlighed og baggrund, foruden navn, alder og den slags fakta.
Jeg har set alt for mange der har spillet med en karakter hvor der …

Comments: 0
Vil du være kronprins eller kronprinsesse?
Bukarest EmptyTors okt 11, 2012 3:45 am by Frost
For at undgå at alle på siden bliver klanernes kronprinser og kronprinsesser vil det være ligesom i virkeligheden. I skal få andre til at stemme på jer!

Det gør I ved at skrive en lille 'salgstale' i klanens ooc-forum i bunden af siden. Og så skader det ikke at du spiller på det i dine emner.
Det du kan skrive er hvad din karakter ønsker for fremtiden, hvad den vil udrette og hvordan, …

Comments: 0
Når jægeren bliver den jaget
Bukarest EmptyMan okt 08, 2012 10:55 pm by Frost
Jægerne er en torn i øjnene på vampyrerne, så selvfølgelig er nogel af dem på en vampyrs hitliste.

Her kan jægere prale om deres triumfer og lade andre vide hvad de har udrettet. Som med vampyrerne vil de jægere der skriver her blive betragtet som 'free game'. Vampyrer må bryde ind i deres tråde når det passer og både kidnappe, torturere mv. inden for jægerens ønsker.

Derfor, husk …

Comments: 0
Hvad lyder din dusør på, vampyr?
Bukarest EmptyFre jun 01, 2012 8:19 am by Frost
For også at give jægerne noget at tage sig til er her et tilbud til alle vampyrer. Det går i sin enkelthed ud på at hjælpe jægerne med at kunne opføre sig som jægere Very Happy

Hvis du skriver dig på denne liste siger du ja til at være 'free game' som vampyr. Jægerne må følge efter dig og bryde ind i alle dine tråde, uden at spørge først. Også de mere private, da det er de færreste …

Comments: 0
Balancesystemet
Bukarest EmptyMan maj 28, 2012 8:24 pm by Frost
Jeg synes det ville være lækkert hvis vi kunne få plus og minus systemet til at være en del af spillet. Derfor sætter jeg en guide op i hvordan det bruges.

Plus og minus bruges når en eller flere gør eller siger noget ved din karakter.
Giv plus eller minus hver gang der er en grund til det. Hver gang nogle gør indtryk på din karakter, der gør at din karakter synes mere eller mindre om …

Comments: 0
Hvordan man skriver et emne..
Bukarest EmptySøn maj 27, 2012 2:34 am by Anonymous
Heyz Fokzz! xD

Jeg tænkte at jeg lige ville skrive hvordan man skriver, og starter på et emne. Det kan der nemlig godt være nogle der er lidt i tvivl om.. Så her er det der skal stå når du starter et emne:

Sted:
Tid:
Omgivelser:
Vejr:
(Påklædning):
(Humør):
(Grund):
(Årstid):
____________________

Dem der står i (parantes), gør det fordi at man ikke absolut SKAL at skrive det, men …

Comments: 0
Top posters
Frost
Bukarest I_vote_lcapBukarest I_voting_barBukarest I_vote_rcap 
Top posting users this month
Top posting users this week
Statistics
Der er i alt 2 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Prøveknud

Vores brugere har i alt skrevet 26 indlæg in 26 subjects

Vis ubesvarede indlæg
 

Bukarest

 
EmnerIndlæg
Sidste indlæg
Ingen nye indlæg

Domkirken

Den største kirke i Bukarest. Et symbol for håb for mennesker og et helle for nattens rædsler. Den er en af byens største og mest betagende bygninger og i absolut topklasse. Tårne, tinder og mosaikvinduer. Et smukt syn både ude og inde.
00
Ingen nye indlæg

Klostret

Endnu en torn i øjet på vampyrerne. Klostret er en anden forem bygning, hvor munke og nonner bor adskilt. Stedet er bygget op, så de aldrig vil mødes. Selv den store have hvor de dyrker lægeurter er skilt af en massiv mur, som resten af stedet. Hele området er omringet af en tyk mur.
00
Ingen nye indlæg

Markedspladsen

Her kan købes alt fra flotte stoffer, til en adelskvindes kjole eller der kan købes mad. Her er alt hvad hjertet begærer - til prisen. Markedet er delt op i to dele. Luksusdelen med silke, krydderier, pynt og andet, hvor boderne nærmest fungerer som reklamespots for butikkerne der findes andre steder i byen. Og så er der en anden del til den befolkning der ikke har råd og måske må gå sultne i seng. Tyve findes på hele markedet. Udbyttet er større i de velhavende omgivelser, men det er risikoen for at blive fanget også.
00
Ingen nye indlæg

Det sorte marked

Det sorte marked er en del af den store markedsplads. Det sorte marked består af det der stå gemt under boderne og i hemmelige rum i butikkerne. Det er overalt, men man skal vide det før man kan finde det. Det sorte marked henvender sig især til jægerne.
00
Ingen nye indlæg

Boligerne

Over hele byen finder man disse her boliger. Fornuftige og solide boliger der strækker sig til et lejet værelse på et loft til store familiehuse. De ligger ud til større veje, mørke gader og stablet oven på hinanden i lejlighedskomplekser. For mange er de trænge, mangler værelser, lugter og er kolde om vinteren, men dog en luksus.
00
Ingen nye indlæg

De dyre villaer

Pragtfulde villaer tårner sig op i de bedre kvarterer, gemt væk bag høje mure og nydeligt klippede hække. Som små slotte står de og lige så uindtrængelige for de uønskede.
00
Ingen nye indlæg

De billige rønner

Sammenfaldne, utætte og mere huler end huse. Disse boliger har ingen råd til at tage sig af. De findes ofte i udkanten af Bukarest, men der står også små klynger af dem i selve byen.
00
Ingen nye indlæg

Gader i de rige kvarterer

Disse gader er noget nær det tryggeste man kan finde. De er brede, stenbelagte de fleste steder og selv når det er mørkt virker de lysere end resten af byen. De grænser op til smukke haver med overdådige villaer bag. Fredsvagter patruljerer her, for at holde tyve og andet rak væk fra de riges huse. Men selv om her er idyllisk, er her skam ikke mere sikkert, end at der også begås lyssky handlinger her.
00
Ingen nye indlæg

Gader i de fattige kvarterer

Snavsede, ildelugtende, mudrede og med afføring der flyder i de nedtrådte spor fra tid til anden. Intet ndet lys end det fra husene lyser disse gader op og det er nok bedst for alle at man ikke kan se hvad det er man vader rundt i, når natten falder på. Rotter løber også frit når natten falder på.
00
.Ingen nye indlæg

"Den Røde Gade"

En tarvelig mudret nedtrampet gade, hvor dem der har opgivet eller er blevet afhængige af vampyrgiften sælger deres krop som foder til rovdyrne.
00
Ingen nye indlæg

Kroer og hoteller

Spredt rundt omkring i byen findes der flere hoteller og kroer til rejsende. De findes i alle størrelser og i alle prisgrupper.
00
Ingen nye indlæg

Fængslet

En trist bygning uden håb. Er man først end her er det for evigt. Heldigvis overleve ingen her særlig længe. Forholdene er så barske at de færreste holder mere end et årti. Maden består af gammelt brød, tørt kød, råddent frugt og beskidt vand.
00
.Ingen nye indlæg

"Porten til himlen"

Et ironisk navn. En del af det enorme fængsel er i hemmelighed overdraget til vampyrjægerne og cellerne og fængselskorridorerne er bygget om, til at kunne tilbageholde rasende vampyrer, så længe det ønskes.
00
Ingen nye indlæg

Sygehuset

Byens største sygehus er en joke. Dets dødstal overgås kun af fængslet. Hygiejnen er i bund og der lugter af død, råddent kød og "medicin" som et eller andet klogt hoved har bikset sammen af hvad hvad der nu er moderne. Lægerne er som slagtere og mener at den bedste behandling ofte er at skære det skadede legemsdel af, om det så er en arm eller et ben.
00
Ingen nye indlæg

Galeanstalten

Til sygehuset hører en galeanstalt til, hvor sindssyge kan få lov til at passe sig selv, så de ikke er til gene for andre mennesker. Bliver personalet trætte af dem, kan de spændes fast til deres senge.
00
Ingen nye indlæg

Værtshuse

Især i de mindre finere kvarterer finder man en masse værtshuse. De er alle som værtshuse er flest. Nogle er det bare værre end andre.
00
Ingen nye indlæg

Kirkegården

Kirkegården ligger uden for byen. Der er en symbolsk kirkegård ved selve domkirken, men den er kun for de royale, samt hellige mænd og kvinder. Denne her er for alle og det siges at den er hjemsøgt.
00
Bukarest Empty
 Emner  Svar  Forfatter  Visninger  Sidste indlæg 
No message.
 Tilbage til toppen 
Andre brugere online i dette forum: Ingen
Redaktører:Ingen
Forumtilladelser:Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
-
Gå til:  
Nye indlæg Nye indlæg
Nye indlæg [ Populær ] Nye indlæg [ Populær ]
Nye indlæg [ Låst ] Nye indlæg [ Låst ]
Ingen nye indlæg Ingen nye indlæg
Ingen nye indlæg [ Populær ] Ingen nye indlæg [ Populær ]
Ingen nye indlæg [ Låst ] Ingen nye indlæg [ Låst ]
Bekendtgørelse Bekendtgørelse
Global announcement Global announcement
Opslag Opslag