Fyrsten er død, fyrsten længe leve.
 
IndeksSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» DarkWorld - Reklame
Jægerne         EmptyLør maj 25, 2013 10:30 pm by Gæst

» Klanerne fordelt over verdenen
Jægerne         EmptyLør okt 20, 2012 11:40 pm by Frost

» Reglerne
Jægerne         EmptyFre okt 12, 2012 8:15 am by Frost

» Vampyrbid og gift
Jægerne         EmptyFre okt 12, 2012 3:24 am by Frost

» Hvad for årstal befinder vi os i?
Jægerne         EmptyFre okt 12, 2012 12:34 am by Frost

» Jægerne
Jægerne         EmptyTors okt 11, 2012 4:01 am by Frost

» Klanløse - De udstødte
Jægerne         EmptyTors okt 11, 2012 3:51 am by Frost

» Vil du være kronprins eller kronprinsesse?
Jægerne         EmptyTors okt 11, 2012 3:45 am by Frost

» Når jægeren bliver den jaget
Jægerne         EmptyMan okt 08, 2012 10:55 pm by Frost

Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 8, Lør okt 27, 2012 9:00 am
Reglerne
Jægerne         EmptyFre okt 12, 2012 8:15 am by Frost
Inden du begynder at tråde skal du have en karakter færdig. Andre skal have noget at forholde sig til. Det betyder ikke at du skal skrive noget langt eller gennemtænkt eller skal accepteres eller tjekkes. Det betyder bare at du har lidt om udseene (billed evt.), personlighed og baggrund, foruden navn, alder og den slags fakta.
Jeg har set alt for mange der har spillet med en karakter hvor der …

Comments: 0
Vil du være kronprins eller kronprinsesse?
Jægerne         EmptyTors okt 11, 2012 3:45 am by Frost
For at undgå at alle på siden bliver klanernes kronprinser og kronprinsesser vil det være ligesom i virkeligheden. I skal få andre til at stemme på jer!

Det gør I ved at skrive en lille 'salgstale' i klanens ooc-forum i bunden af siden. Og så skader det ikke at du spiller på det i dine emner.
Det du kan skrive er hvad din karakter ønsker for fremtiden, hvad den vil udrette og hvordan, …

Comments: 0
Når jægeren bliver den jaget
Jægerne         EmptyMan okt 08, 2012 10:55 pm by Frost
Jægerne er en torn i øjnene på vampyrerne, så selvfølgelig er nogel af dem på en vampyrs hitliste.

Her kan jægere prale om deres triumfer og lade andre vide hvad de har udrettet. Som med vampyrerne vil de jægere der skriver her blive betragtet som 'free game'. Vampyrer må bryde ind i deres tråde når det passer og både kidnappe, torturere mv. inden for jægerens ønsker.

Derfor, husk …

Comments: 0
Hvad lyder din dusør på, vampyr?
Jægerne         EmptyFre jun 01, 2012 8:19 am by Frost
For også at give jægerne noget at tage sig til er her et tilbud til alle vampyrer. Det går i sin enkelthed ud på at hjælpe jægerne med at kunne opføre sig som jægere Very Happy

Hvis du skriver dig på denne liste siger du ja til at være 'free game' som vampyr. Jægerne må følge efter dig og bryde ind i alle dine tråde, uden at spørge først. Også de mere private, da det er de færreste …

Comments: 0
Balancesystemet
Jægerne         EmptyMan maj 28, 2012 8:24 pm by Frost
Jeg synes det ville være lækkert hvis vi kunne få plus og minus systemet til at være en del af spillet. Derfor sætter jeg en guide op i hvordan det bruges.

Plus og minus bruges når en eller flere gør eller siger noget ved din karakter.
Giv plus eller minus hver gang der er en grund til det. Hver gang nogle gør indtryk på din karakter, der gør at din karakter synes mere eller mindre om …

Comments: 0
Hvordan man skriver et emne..
Jægerne         EmptySøn maj 27, 2012 2:34 am by Anonymous
Heyz Fokzz! xD

Jeg tænkte at jeg lige ville skrive hvordan man skriver, og starter på et emne. Det kan der nemlig godt være nogle der er lidt i tvivl om.. Så her er det der skal stå når du starter et emne:

Sted:
Tid:
Omgivelser:
Vejr:
(Påklædning):
(Humør):
(Grund):
(Årstid):
____________________

Dem der står i (parantes), gør det fordi at man ikke absolut SKAL at skrive det, men …

Comments: 0
Top posters
Frost
Jægerne         I_vote_lcapJægerne         I_voting_barJægerne         I_vote_rcap 
Top posting users this month
Top posting users this week
Statistics
Der er i alt 2 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Prøveknud

Vores brugere har i alt skrevet 26 indlæg in 26 subjects

Share
 

 Jægerne

Go down 
ForfatterBesked
Frost
Admin
Admin
Frost

Fuldenavn : Frost Lupidus
Alder : 346
Antal indlæg : 26
Geografisk sted : Lige pt. Bukarest

Jægerne         Empty
IndlægEmne: Jægerne    Jægerne         EmptyTors okt 11, 2012 4:01 am

Jægerne er ganske almindelige mennesker, næsten da. Menneskerne bor over det hele og mere eller mindre side om side med vampyrerne, måske endda uden at være klar over det. Det er selvfølgelig ikke altid lige fredeligt og nogle er blevet så indebrændte over det, at de tør gøre noget ved det.
At sætte sig op mod vampyrerne som jægerne gør kræver mod og trods, som langt fra alle har. Og ofte et had der overvinder sund fornuft.

Allerede fra start af har menneskene sat sig op mod vampyrerne der havde sit udspring i Rumænien og siden spredte sig over hele verdenen. De er få i antal, men ihærdige.
Med tiden har de udviklet våben som kan hamle op med fjenden, og de har fundet ud af at bruge vampyrgiften til egen fordel, så de er blevet endnu mere dødelige for vampyrerne.
De første og midterste generationer et ofte lette at genkende, men en erfaren jæger vil også kunne spotte en vampyr der ligner et menneske. De kender de tegn og ubevidste bevægelser der røber en vampyr der gemmer sig i mængden.

Våbene jægerne benytter sig af skiller sig ikke meget fra de våben der fandtes den gang. Sværd, pistoler og hvad man nu ellers kan finde på. Religiøse genstande er altid en god ide. Mange af våbene er originalt skabt til at blive brugt af og mod mennesker, men mange jægere modificerer selv deres våben, så de virker bedre mod vampyrerne. Om det er sværd dyppet i vievand eller velsignede kugler er en smagssag og der findes lige så mange modificeret våben, som der findes jægere. Hver jæger har sin metode som de sværger til.
Så småt er hunde også taget i brug som sporhunde, der kan lugte sig frem til vampyrer. De er ikke særlig brugt og mange ville nok klare sig lige så godt uden. Større og mere bidske racer bliver også trænet som kamphunde. Selv om de ikke har en chance mod vampyrerne, kan de distrahere lige akkurart nok til at jægeren får den optimale mulighed for at skade eller dræbe vampyren.

Her er lidt generalt om våbene, sådan som de normalt set ud.
Revolver - Er det tætteste man kan komme på en pistol vi kender i dag. Den har en roterende tromle, som fungere som dens magesin. I tromlen ligger seks patroner. Våbnet er mest kendt fra cowboy tiden og bruger ofte messingpatroner som er vandtætte. Våbnet kan sikres og afsikres. Når det er afsikret, har det et kraftigt skud som også efterlader et godt brag. For at udskifte magasinet skal tromlen fjernes og erstattes med en ny, men den gamle kan godt blive genbrugt ved at putte nye patroner i.
De er noget store. Det er ikke små fine taskepistoler og de kan godt finde på at 'klikke', hvor tromlen sætter sig fast så kuglen ikke bliver fyret af.

Håndvåben - Sværd, kårer og knive - Er et effektivt nærkampsvåben der har en lang historie. Der findes mange varianter, nogle store, lange og tunge, mens andre er mindre og lette.

Riffel - Nyeste mode er en riffel der kan skyde længere end en revolver og har større chance for at ramme plet. Våbnet fungere ved at bly kugler bliver presset ned igennem løbet, med et bestemt værktøj. I et lille hulrum bagved kuglerne, ligger krut så når våbnet bliver affyret, bliver det tændt og sender patronen af sted, det går at de ikke 'klikker'.
Dette våben er stadig meget nyt er ikke særlig smart i henrettelse af mennesker, med mindre det står stille. våbnet bliver generelt mest brugt til at skyde dyr.
Det er langt, kan være yderst klodset i de forkerte situationer, er svære at skjule og bliver hurtigt tunge at holde ud fra sig, som hvis man sigter og venter på det rette skud.
Tilbage til toppen Go down
http://rumaenien.danskforum.net
 
Jægerne
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Vampyrfyrsten :: Information :: Racer-
Gå til: